Routebeschrijving

’s Morgens is er altijd een secretaresse in Mook aanwezig tussen 8.00 uur en 13.00 uur. Zij kunnen uw vragen direct beantwoorden. Onze secretaresses zijn in de middagen niet aanwezig om u te woord te kunnen staan.

Locatie Mook

Koningin Julianastraat 3
6585 XP Mook

📞 024-696 25 37

Op de Rijksweg in Mook neemt u bij de rotonde de afslag richting Groesbeek, vervolgens neemt u de eerste afslag naar rechts. U bent nu al op de Koningin Julianastraat waar het  ‘Medisch Centrum Mook’ het eerste gebouw aan de linker kant is waarin wij onze praktijk in gevestigd hebben. De ingang bevindt zich aan de zijde van de parkeerplaats achterin op het terrein.

Locatie Milsbeek

Venkelstraat 7
6596 BJ Milsbeek

📞 0485-51 34 59

Vanaf Gennep neemt u op de Rijksweg in Milsbeek de afslag Kortebaan en gaat u aan het einde van de straat naar links de Oudebaan op. Na 300 meter ligt de praktijk rechts op de kruising met de Venkelstraat.

Vanaf Mook neemt u op de Rijksweg in Milsbeek de afslag Vagevuurweg (direct na de camping) en gaat u aan het einde van de straat naar rechts de Langstraat op. Na 500 meter gaat u op de verkeersdrempel direct rechtsaf de Oudebaan op. Na 200 meter ligt de praktijk rechts op de kruising met de Venkelstraat.