Neem contact met ons op via onze verschillende kanalen

Contactformulier

U kunt op verschillende manieren in contact met ons komen en een afspraak maken. Telefonisch zijn wij te bereiken. Mocht het antwoordapparaat aan staan, dan vragen wij u om duidelijk uw naam en telefoonnummer in te spreken. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Verder kunt u ook het formulier hieronder invullen om met ons in contact te komen. Of ons te mailen op info@fysiotherapiemookmilsbeek.nl.

  Veelgestelde vragen

  U kunt bij ons terecht met een verwijzing van een huisarts of medisch specialist, maar ook direct zonder een verwijzing. In dit laatste geval doen we eerst een screening. De uitkomst van deze screening bepaalt hoe we u het beste kunnen behandelen. Het kan ook zijn dat we vinden dat u eerst naar uw huisarts gaat.

  Ongeacht de reden, kunt u een afspraak afzeggen. Dit moet u minimaal 24 uur voor de afspraak doen, anders brengen we het tarief voor de niet-nagekomen afspraak bij u in rekening. U kunt bellen, inspreken op het antwoordapparaat of een e-mail sturen.

  Er bestaat ook een mogelijkheid om zelf eerst een fysiotherapie-check op onze site uit te voeren. Hiermee worden u klachten in kaart gebracht en wordt er gekeken of er een indicatie is voor fysiotherapeutische behandeling. Na de check verschijnt direct een contactformulier waarmee u een afspraak kunt inplannen.

  Of kom een keertje langs!

  ’s Morgens is er altijd een secretaresse in Mook aanwezig tussen 8.00 uur en 13.00 uur. Zij kunnen uw vragen direct beantwoorden. Onze secretaresses zijn in de middagen niet aanwezig om u te woord te kunnen staan.

  Locatie Mook

  Koningin Julianastraat 3
  6585 XP Mook

  📞 024-696 25 37

  Locatie Milsbeek

  Venkelstraat 7
  6596 BJ Milsbeek

  📞 0485-51 34 59

  Op de Rijksweg in Mook neemt u bij de rotonde de afslag richting Groesbeek, vervolgens neemt u de eerste afslag naar rechts. U bent nu al op de Koningin Julianastraat waar het  ‘Medisch Centrum Mook’ het eerste gebouw aan de linker kant is waarin wij onze praktijk in gevestigd hebben. De ingang bevindt zich aan de zijde van de parkeerplaats achterin op het terrein.

  Vanaf Gennep neemt u op de Rijksweg in Milsbeek de afslag Kortebaan en gaat u aan het einde van de straat naar links de Oudebaan op. Na 300 meter ligt de praktijk rechts op de kruising met de Venkelstraat.

  Vanaf Mook neemt u op de Rijksweg in Milsbeek de afslag Vagevuurweg (direct na de camping) en gaat u aan het einde van de straat naar rechts de Langstraat op. Na 500 meter gaat u op de verkeersdrempel direct rechtsaf de Oudebaan op. Na 200 meter ligt de praktijk rechts op de kruising met de Venkelstraat.