U kunt op de volgende manieren een afspraak maken:

  1. Telefonisch. Mocht het antwoordapparaat aan staan, dan vragen wij u om duidelijk uw naam en telefoonnummer in te spreken. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.
  2. Inschrijfformulier.
  3. Binnenlopen. ’s Morgens is de secretaresse in Mook aanwezig tussen 8.00 uur en 13.00 uur (m.u.v. de donderdag). Zij kan uw vragen direct beantwoorden.

Er bestaat ook een mogelijkheid om zelf eerst een fysiotherapie-check op onze site uit te voeren. Hiermee worden u klachten in kaart gebracht en wordt er gekeken of er een indicatie is voor fysiotherapeutische behandeling. Na de check verschijnt direct een contactformulier waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Verwijzing

U kunt bij ons terecht met een verwijzing van een huisarts of medisch specialist, maar ook direct zonder een verwijzing. In dit laatste geval doen we eerst een screening. De uitkomst van deze screening bepaalt hoe we u het beste kunnen behandelen. Het kan ook zijn dat we vinden dat u eerst naar uw huisarts gaat.

Afspraak annuleren

Ongeacht de reden, kunt u een afspraak afzeggen. Dit moet u minimaal 24 uur voor de afspraak doen, anders brengen we het tarief voor de niet-nagekomen afspraak bij u in rekening. U kunt bellen, inspreken op het antwoordapparaat of een e-mail sturen.

Contact
Mook – Milsbeek praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie & kinderfysiotherapie

Locatie Mook (in Medisch Centrum Mook)
Koningin Julianastraat 3
6585 XP Mook

024-696 25 37

Locatie Milsbeek
Venkelstraat 7
6596 BJ Milsbeek

0485-51 34 59